Om klubben


Hvad er Top Gun Klubben?


Top Gun Klubben er for det første er det en platform hvor Top Gun Klubbens medlemmer og andre ligesindede kan se og dele alverdens ting inden for deres interessefelter såsom billeder, citater, tekster, gode råd, vejledninger og meget mere.


Men husk: Ingen krig, uden krudt!


Derfor er Top Gun Klubben også en fysisk loge for hærdede farmænd, der dyrker voldsomme krigsfilm, gode øl og usund mad.


Top Gun Klubben styres efter hårde militaristiske principper, og der følges et æreskodeks længere end biblen og Eddaen tilsammen, så ved I dét!


Hvis man blander en filmklub, en madklub og en ølklub, tilføjer nogle både hyggelige og udfordrende arrangementer, og topper det hele med væld af sjove og besværlige regler. Så har man Top Gun Klubben!


Top Gun Klubben så dagens lys fredag den 3. Aug 2018, hvor to flotte fyre, Stinger og Jester, mødtes under nogle fænomenale forhold og blev enige om at de slet ikke var færdige med at lege røver og soldater, tværtimod, for efter farmandskabet havde indhentet dem, så havde de endnu mere brug for at have et helligt sted til deres eskapader.


Selv kvinder har brug for fristeder om vores, det er bare ikke vores skyld at de ikke selv laver dem!


De to stiftere var stort set enige på forhånd om hvad Top Gun Klubben skulle handle om, hvilket naturligvis var nødvendigt for at klubben ikke skulle ende som en strikkeklub, en frimurerorden eller noget andet tilsvarende skrækkeligt.


I bund og grund er Top Gun Klubben vores værktøj til at tilfredsstille vores knap så fine og knap så kloge, men ganske banale stenalderhjerne.


Top Gun 1986


Top Gun Klubben er opkaldt efter filmen Top Gun, det skønne mesterstykke fra 1986. For at ærer og hædre filmen, er det en ufravigelig regel at den skal ses én gang om året, på den Klubaften der er nærmest stiftelses datoen for klubben. Ligeledes er alle klubbens medlemmer tildelt call-sign efter karaktererne i filmen. Der følger også en dresscode og nogle andre mindre tiltag, som kan referere til filmen, men udover det er Top Gun Klubben så meget mere.


Top Gun Klubben anno 2018


Vi mødes omtrent en gang om måneden.


Hver anden gang til det vi kalder klubaften, hvor den i grove træk står på Krigsfilm, ølsmagning, mad og snacks.


De øvrige arrangementer kalder vi klubsammenkomst, her er det forskelligt hvad der sker. Eksempler på disse klubsammenkomster kunne være, romsmagning, lerdueskydning, tur til overskudslager/grejshop, biograftur, museumsture, whiskysmagning, diverse udfordringer, brætspilsaften, paintball og et væld af andre tema-arrangementer hvor kun fantasien sætter grænser.


Vi har også en årlig klubtur der ofte er over en weekend, og indeholder mere mad, øl, udfordringer og flere museumsture..
Der findes enkelte arrangementer og temaer der falder uden for kategori, men eller er de fleste kædet sammen med krig og krigshistorie på en eller anden måde.


Vi skiftes nogenlunde til at stå for arrangementerne, alle får muligheden for at være vært til et arrangement, men da interessen og engagementet er stort, er det ikke på noget tidspunkt et krav.
De medlemmer der ikke nødvendigvis bidrager så stort med et værts-engagement, bidrager i stedet igennem deres kontingent og diverse andre donationer.


Pointsystem


Vi har over tid bygget et nørklet og sjovt pointsystem der gør at alle medlemmer deles op i rang og grader. Jo mere man aktivt engagerer sig i klubben og melder sig til diverse opgaver, jo højere stiger man i graderne. Ens rang har afgørende betydning for hvor mange stemmer man har når der skal stemmes om noget, hvilket er tit og sjovt.


Dog er det vigtigt at pointere, at det ikke er noget krav at man skal stige i graderne. Vil man bare gerne være med for selskabets skyld, og for maden, filmene og hyggen generelt, er det helt i orden, alle kompagnier har alligevel også brug for menige og korporaler for at være fuldkomne.


Det er OK at være Private!


Var det noget for dig?


Vi vil gerne invitere dig til at læse rundt på vores side, og se om Top Gun Klubben skulle være noget for dig.
F.eks. kan du med fordel kigge på nogle af vores dagbøger fra tidligere klubaftener og klubsammenkomster. Du kan også kigge lidt på vores Kodeks, og vores vejledning i at blive medlem. Når du ellers føler at du har det kendskab til klubben som du har behov for, så kan du søge om medlemskab.