White Ale

 • Bryggeri: Einstök Ölgerð
 • Land: Island
 • Øltype: Hvedeøl
 • Alc. %: 5,2
 • Smagt: 17. november 2023
 • Hvad siger bryggeriet om øllen:
  Ved hjælp af ingredienser af højeste kvalitet og en århundreder gammel brygningsmetode skabte vi, hvad vi selv mener er det bedste af alle hvide ale håndværksøl.
  Fyld dit glas og bestem selv.
  Vores White Ale har den komplekse smag af den klassiske belgiske Witbier, krydret med traditionel appelsinskal og koriander, brygget med rent islandsk vand for at producere et bryg, der er smagfuldt og forfriskende drikkeligt. Men de fleste hvide øl betragtes som et sommervalg, er vores lige så stor i vinterkulden som på en varm sommerdag. Det, der gør vores White Ale anderledes, er den perfekt balance mellem traditionelle ingredienser og uberørt islandsk gletsjervand. Vi tog os god tid til at perfektionere opskriften og er blevet belønnet med priser og legioner af fans over hele verden.

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (1 votes, average: 1,00 out of 5)
Loading...

No responses yet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Latest Comments