A.H. Riise Royal Danish Navy Rum

  • Destilleri: A.H. Riise
  • Land: Danmark
  • Alc. %: 40,0
  • Smagt: 27. september 2019
  • Hvad siger destilleriet om rommen:
    Dette ultimative blend er specialfremstillet af vores master distiller som en hyldest til flådens traditioner og ved brug af flere forskellige fade. Fadene, der er udvalgt til dette blend, stammer fra en rom baseret på melasse, og som er skabt ved en langsom fermenteringsproces. Herefter destilleres den til en rom med en alkoholprocent på 85 %. Dette opnås ved at bruge den traditionelle pot still, som giver et højt indhold af estere og en kraftfuld aroma.

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

No responses yet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Latest Comments