Willemoes Jubilæumsbryg

  • Bryggeri: Bryggeriet Vestfyen
  • Land: Danmark
  • Øltype: Strong Ale
  • Alc. %: 7,0
  • Smagt: 11. januar 2020
  • Hvad siger bryggeriet om øllen:
    Willemoes Jubilæumsbryg er en Strong Ale brygget i anledning af Willemoes 15 års jubilæum. I forkæles med en fløjlsblød mahognifarvet øl med noter af karamel og chokolade. I søhelten Peter Willemoes’ ånd tilsættes øllet ægte dansk flåderom fra A.H. Riise, der tilfører øllet varme, dybde og en behagelig eftersmag. Vores brygmester har valgt at brygge en øl, hvor malten er i centrum. Vi har nøje udvalgt bygsorten Scarlett til at skabe rammen i denne fortælling om godt bryghåndværk. Scarlett er blevet dyrket siden 1995 og tilfører vores jubilæumsbryg den perfekte kombination af sødme og fylde.

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

No responses yet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Latest Comments