Miller Genuine Draft

  • Bryggeri: Miller Brewing Company (MillerCoors)
  • Land: USA
  • Øltype: Pale Lager
  • Alc. %: 4,7
  • Smagt: 20. marts 2020
  • Hvad siger bryggeriet om øllen:
    Da kvalitet ikke kender nogen grænser, har Miller Genuine Draft rejst langt fra sit hjem tilbage i Milwaukee. Den kan nu nydes over hele verden i mere end 50 lande, fra Paraguay til Canada; fra Rusland til Australien. Og i overensstemmelse med Frederiks oprindelige vision bruger vi stadig den samme proprietære proces og de fineste ingredienser til at lave en super-premium øl, der er fire gange filtreret for enestående smooth. Vi ved, at han ville godkende det.

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

No responses yet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Latest Comments