Early Bird

  • Bryggeri: Fuglsang (Royal Unibrew)
  • Land: Danmark
  • Øltype: American Pale Ale
  • Alc. %: 5,5
  • Smagt: 11. september 2020
  • Hvad siger bryggeriet om øllen:
    Med sin friske, fyldige smag er den mørkt ravgyldne Early Bird en gedigen frokostøl, der spiller fint sammen med groft rugbrød, pølser og sild. Men den smager også godt uden tilbehør – faktisk så godt, at den i tidens løb har høstet megen ros fra både professionelle og private ølkendere.
    For at skabe den afrundede smagsoplevelse, har brygmesteren fremskaffet amerikansk Cascade og Simcoe humle, som giver en afbalanceret bitterhed og et strejf af appelsin, mandarin og citron. Early Bird er et amerikansk udtryk for en, der står tidligt op og får mere glæde af dagen. Og vores forårsbryg hører med til at starte den lyse årstid i Sønderjylland.

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

No responses yet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Latest Comments