Wiibroe Porter

  • Bryggeri: Wiibroes Bryggeri (Carlsberg Group)
  • Land: Danmark
  • Øltype: Porter
  • Alc. %: 8,2
  • Smagt: 12. september 2020
  • Hvad siger bryggeriet om øllen:
    En bedre Porter får man næppe. Den manifesterede sig for alvor ved verdensmesterskaberne i ølbrygning i 1996, hvor den vandt en velfortjent sølvmedalje. Wiibroe Porter blev lanceret i 1930 og er en undergæret øl, brygget af en særlig ristet malt og masser af humle. Øllets intense, kobberbrune farve og lysebrune skum matcher fint den kraftige smag af både engelsk lakrids, ristet chokolademalt og karamel.

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

No responses yet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Latest Comments