Jacobsen Donker Winter Ale

  • Bryggeri: Jacobsen (Carlsberg Group)
  • Land: Danmark
  • Øltype: Quardruple
  • Alc. %: 8,9
  • Smagt: 4. december 2020
  • Hvad siger bryggeriet om øllen:
    Jacobsen Donker Winter Ale er brygget som en hyldest til de fyldigste, kraftigste, og måske også mest hemmelighedsfulde mørke belgiske kloster øl. Ofte kan disse ales være svære at identificere alene på deres navne, fordi de næsten alle forhandles under meget forskellige prædikater fx Abt, Grand cru, Quadrupel og nogle gange blot et nummer på en kapsel. Men når man skænker en af disse øl i glasset, er man ikke i tvivl. Den varmende og søde karamelliserede smag, fulgt af dybe krydrede og liflige frugtige dufte, spreder en ophøjet ro, som næsten har karakter af andagt. Ved det første sip bliver man næsten overvældet af den overvældende karakterfuldhed, der helt naturligt tvinger én til at nippe og ikke svælge. Det er alle disse træk, vi har forsøgt at få vævet ind i vores Jacobsen Donker Winter Ale, vi håber at den ikke blot vil sprede varme og glæde i en kold og mørk tid, men også give folk en ro til at nyde livet og hinandens gode selskab.

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

No responses yet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Latest Comments