Boston American Pale Ale

  • Bryggeri: Thisted Bryghus
  • Land: Danmark
  • Øltype: American Pale Ale
  • Alc. %: 5,8
  • Smagt: 15. januar 2021
  • Hvad siger bryggeriet om øllen:
    Pale Ale er en øltype, der oprindeligt stammer fra England. Man må formode, at de engelske indvandrere,  der især bosatte sig i det nordøstlige Amerika og grundlagde byen Boston, har medbragt deres brygopskrifter til den nye verden. Øltypen American Pale Ale bliver dog først udviklet mange generationer  senere, da amerikanerne har krydset og udviklet sig frem til nye spændende humletyper, som er helt uundværlige i denne øltype.
    Boston er en velhumlet gylden ale, brygget med de tre amerikanske humletyper Chinook, Amarillo og Simcoe. Det første der springer i næsen er en dejlig duft af grapefrugt, og i munden kommer der behagelige noter af harpiks og orangeblomster efterfulgt af en markant men behagelig bitterhed. Boston er en øl, der er en oplevelse i sig selv, men som også egner sig glimrende som ledsager til både danske frokost/middagsretter og krydret orientalsk mad.

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

No responses yet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Latest Comments