Seattle Coffee Stout

  • Bryggeri: Thisted Bryghus
  • Land: Danmark
  • Øltype: Coffee Stout
  • Alc. %: 6,5
  • Smagt: 15. januar 2021
  • Hvad siger bryggeriet om øllen:
    Havnebyen Seattle i det nordvestlige hjørne af USA, er især kendt som ”verdens kaffehovedstad”. I de senere årtier er byen også blevet kendt som hjemsted for nogle af de mest kreative mikrobryggerier i USA. Seattle Coffee Stout er en sort stout, som hylder den gode kaffe og det gode øl.
    Denne stout er brygget med belgiske ristede malte og som det hører sig til i en rigtig stout – umaltet ristet byg. Krydret med Northern Brewer humle, og tilsat ekstrakt af den bedste sydamerikanske kaffe. Det første man lægger mærke til, er den holdbare cappuchinifarvede skum og den skønne kaffeduft, som leder tanken hen på førnævnte drik. I munden overraskes man over den milde ristede smag, med nuancer af vanilje og cacao. Til sidst kommer den markante smag af god kaffe, sammen med en afstemt bitterhed fra kaffebønner og humle. Seattle kan erstatte din eftermiddagskaffe, men er også rigtig velegnet til desserter med chokolade eller til en god brunch.

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

No responses yet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Latest Comments