Porse Guld

  • Bryggeri: Thisted Bryghus
  • Land: Danmark
  • Øltype: Pale Lager
  • Alc. %: 5,8
  • Smagt: 16. januar 2021
  • Hvad siger bryggeriet om øllen:
    Lige siden 1984 har denne gyldne eksport-øl været en af favoritterne fra Thisted Bryghus’ store sortiment. Hemmeligheden er den håndplukkede porse fra Nationalpark Thy, som erstatter en del af humlens bitterstoffer, og giver en rund og dejlig smag til denne klassiker. Porse Guld er i øvrigt mange unges ”national-øl” i Thy. Porseplukning foregår hvert år i august måned, og er en begivenhed, der trækker mange folk til fra både nær og fjern. Porse Guld er en øl, der kan nydes af alle ølnydere og ved alle lejligheder.

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

No responses yet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Latest Comments