Bintang Pilsener

 • Bryggeri: PT Multi Bintang Indonesia Tbk (Heineken)
 • Land: Indonesien
 • Øltype: Pale Lager
 • Alc. %: 4,7
 • Smagt: 1. april 2022
 • Hvad siger bryggeriet om øllen:
  BINTANG Pilsener er produceret med udvalgte ingredienser og en international standardiseret bryggeproces, for at producere en højkvalitets øl med unik smag, der er blevet Indonesiens og verdens foretrukne øl i mere end 70 år.
  Med sin karakteristiske humlede aroma er BINTANG Pilsener kendt som en øl, der har en perfekt bitterhed og friskhed. BINTANG Pilsener er den perfekte drink til at nyde med venner og familie, når man fejrer særlige øjeblikke. BINTANG Pilseners friskhed gør samværets øjeblikke varmere og mere meningsfulde.
  BINTANG er Indonesiens ikoniske ølmærke, der er blevet globalt. BINTANG har vundet adskillige prestigefyldte priser, herunder prisen som “Champion Beer” og guldmedaljevinderen i den internationale konkurrence “The Brewing Industry International Awards 2011”, en af de mest prestigefyldte konkurrencer i ølindustrien. BINTANG har også vundet 6 guldmedaljer fra “Monde Selection”, en anerkendt international institution med hensyn til verdenskvalitetsudvælgelse.

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

No responses yet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Latest Comments