Alive Økologisk IPA

  • Bryggeri: Thisted Bryghus
  • Land: Danmark
  • Øltype: IPA
  • Alc. %: 5,8
  • Smagt: 24. september 2022
  • Hvad siger bryggeriet om øllen:
    Op til den ottende Alive Festival i Thy i august 2016 udviklede vi i samarbejde med festivalen deres helt egen øl. Resultatet blev en økologisk IPA, som lige siden har været en uundværlig del af festen i Christianshave midt i Thisted. I 2021 er smagen forbedret med en ny malt sammensætning, der fremhæver aromaen, dæmper bitterheden og giver en mere ægte IPA-følelse. Den runde smag og duften af amerikansk humle står nu endnu tydeligere frem og spiller godt sammen med bitterheden. Den nye version blev præsenteret fra fad til Øllets dag 2021.

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (1 votes, average: 2,00 out of 5)
Loading...

No responses yet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Latest Comments