Øl Spelt

  • Bryggeri: Thisted Bryghus
  • Land: Danmark
  • Øltype: Blonde
  • Alc. %: 5,5
  • Smagt: 24. september 2022
  • Hvad siger bryggeriet om øllen:
    Øl Spelt er en lys blond ale, med en lettere sødlig og krydret aroma. Fra Danmarks nye mikromalteri Gyrup, som ligger i det sydlige Thy, har vi brugt ristet og lys økologisk bygmalt, samt hvedemalt og rå Spelt.
    Økologisk Cascade humle og Belgisk gær, er med til at tilføre Øl Spelt yderligere kompleksitet, og resultatet er en både letdrikkelig og spændende øl, der egner sig godt til ikke for kraftige madretter.

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (1 votes, average: 4,00 out of 5)
Loading...

No responses yet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Latest Comments