Skt. Nikolaus

  • Bryggeri: Thisted Bryghus
  • Land: Danmark
  • Øltype: Dubbel
  • Alc. %: 8,2
  • Smagt: 24. september 2022
  • Hvad siger bryggeriet om øllen:
    Skt. Nikolaus er en kraftig belgisk Dubbel. Denne overdådige julebryg bliver brygget et halvt år før den tappes på flaske. Udover den belgiske trappistgær præges smagen især af en helt unik blanding af krydderier, brune sukkerstoffer og belgiske ristede malte. De sidste to måneder før tapning er den lagret med ristede egestave, og resultatet er en næsten vinøs harmonisk kraftkarl, som nærmest kalder på andestegen juleaften.

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (1 votes, average: 3,00 out of 5)
Loading...

No responses yet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Latest Comments