Sweet Gale

  • Bryggeri: Thisted Bryghus
  • Land: Danmark
  • Øltype: Lager
  • Alc. %: 6,0
  • Smagt: 24. september 2022
  • Hvad siger bryggeriet om øllen:
    Sweet Gale er det engelske navn for Porse. Sweet Gale er også den første øl i vores signaturserie af historiske øl. I forrige århundrede brugte man ofte porse i ølbrygningen i stedet for den dyre importerede humle. Derfor kaldte man også porsen for fattigmandshumle. Sweet Gale er en gylden lagerøl med rund og aromatisk smag af porse. Det er en øl, der egner sig lige så godt til frokosten, som til ikke for tunge middagsretter.

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (1 votes, average: 2,00 out of 5)
Loading...

No responses yet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Latest Comments