Tuborg Fine Festival

  • Bryggeri: Tuborg (Carlsberg Group)
  • Land: Danmark
  • Øltype: Stærk Pilsner
  • Alc. %: 7,5
  • Smagt: 14. april 2023
  • Hvad siger bryggeriet om øllen:
    Tuborg Fine Festival er en stærk pilsner, kendt af mange, mens færre ved, at den oprindeligt blev introduceret i 1955 i anledning af den engelske dronning Elizabeth II’s kroning. Smagen folder sig flot og karakterfuldt ud og indtrykket er mere præget af alkohol end af sødme. FF, som den også kaldes, dufter af korn med anelser af lakrids og grapefrugt. I glasset står den lys gylden og ravfarvet med hvidt skum.

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (1 votes, average: 3,00 out of 5)
Loading...

No responses yet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Latest Comments