Kok: Viper
Smagt: 9. juni 2023
Karakter:
Ingredienser:
- Oksekød i tern
- Kartofler
- Vand
- Løg
- Laurbærblade
- Smør
- Peberkorn
- Salt
- Rugbrød
- Rødbeder
Opskrift:
- Brun kødet i en gryde
- Tilsæt vand så det dækker kødet, og tilsæt løg
- Tilsæt laurbærblade og peberkorn
- Bring i kog, og kog i ca. 1½ time
- Tilsæt kartofler, salt og peber og evt. lidt mere vand – så kartoflerne er dækkede.
- Lad retten koge ved svag varme og under låg i ca. 1 time.
- Tag låget af og lad skipperlabskovsen koge ved jævn varme i ca. ½ time – til kartoflerne begynder at koge ud.
- Tilsæt koldt smør og smag til
Serveres med rugbrød, smør og rødbeder.
No responses yet