Skipperlabskovs

Kok: Viper

Smagt: 9. juni 2023

Karakter: 1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)

Loading...

Ingredienser:

  • Oksekød i tern
  • Kartofler
  • Vand
  • Løg
  • Laurbærblade
  • Smør
  • Peberkorn
  • Salt
  • Rugbrød
  • Rødbeder

Opskrift:

  1. Brun kødet i en gryde
  2. Tilsæt vand så det dækker kødet, og tilsæt løg
  3. Tilsæt laurbærblade og peberkorn
  4. Bring i kog, og kog i ca. 1½ time
  5. Tilsæt kartofler, salt og peber og evt. lidt mere vand – så kartoflerne er dækkede.
  6. Lad retten koge ved svag varme og under låg i ca. 1 time.
  7. Tag låget af og lad skipperlabskovsen koge ved jævn varme i ca. ½ time – til kartoflerne begynder at koge ud.
  8. Tilsæt koldt smør og smag til

Serveres med rugbrød, smør og rødbeder.

No responses yet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Latest Comments