D-Day

 • Dansk titel: D-day
 • Instruktør: Nick Lyon
 • Hovedroller: Randy Couture, Chuck Liddell, Weston Cage Coppola
 • Spilletid: 1 time og 25 min
 • Land: USA
 • År: 2019
 • Set: 1. marts 2024
 • IMDB’s omtale af filmen:
  Da en gruppe amerikanske elitesoldater bliver beordret til at indtage en række tyske maskingeværreder, begiver de sig blindt ud på fjendtligt territorium.

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (1 votes, average: 2,00 out of 5)
Loading...

One response

 1. Ja ja… Hvor skal vi starte, kan sige at det var en underholdene film, men den lider lidt under at det ikke virker til at der har været nogen militær koordinator tilknyttet. Filmen virker til at være på et smalt budget, kan forestille mig at det er et kompagni man indsætter for at nedkæmpe kanoerne, så de kunne starte D-dag. Her virker det som en deling, med en masse sergenter og obersten ? der leder dem (bære samme gradstegn, som majoren der er for fuld på skibet til at lede dem), opgøre sig mere som en sergent der skriger sine ordre ud hele tiden. og nu når vi er i gang med skrigeriet, Så er der smæk på “HooRaa”, nok et af de ord der bliver brugt mest i filmen, med det begyndte Marine korpset jo først at bruge i midt halvtredsende (dvs. 10 år sener), men vi kan jo forestille os at en af de amerikaner der er i filmen, har været såret i Stillehavet, blevet fikset i Australien og så skibet ud derfra og så har hørt OoRah (farvel/næste gang)…
  Den får to overskæg ud af fem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Latest Comments