Ærø No.5 Valnød

  • Bryggeri: Ærø Bryggeri
  • Land: Danmark
  • Øltype: Bock
  • Alc. %: 7,0
  • Smagt: 31. maj 2024
  • Hvad siger bryggeriet om øllen:
    No. 5 Valnød er bryggeriets signaturøl. Det er en ravgylden Bock med en delikat, rund aroma og fin fyldighed. Den tilsættes valnøddearoma, inspireret af de mange valnøddetræer, der vokser på Ærø. Valnøddearomaen er ikke dominerende, men ligger en god bund i denne bock. Øllen har en god maltsødme med noter af karamel, maltbolcher, ristet rugbrød og nødder. Her har vi snydt lidt, da tilføjelsen af aroma afviger fra udgangspunktet med de fire rene råvarer, men det klæder denne Bock så godt, at den jo ikke vil være det samme uden.
    God til faste oste, letrøget skinke og små pølser med valnødder, men også en god følgesvend til federe mad som julemad. Prøv også at langtidsstege vildt i en lage af No. 5 Valnød, porsesnaps og solbær.

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

No responses yet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Latest Comments