Ron Zacapa 23 Solera

 • Destilleri: Ron Zacapa
 • Land: Guatemala
 • Alc. %: 40,0
 • Smagt: 27. september 2019
 • Hvad siger destilleriet om rommen:
  Balancen mellem delikate og unikke smag af Zacapa No. 23 stammer fra en blanding af lagrede rom, der stammer fra lagringsprocessen “Sistema Solera”. Zacapa No. 23 lagres på udvalgte fade, der tidligere lagrede robust amerikansk whisky, delikate sherryer og fine Pedro Ximénez-vine, hvilket skaber en blød og afbalanceret rom. Zacapa No. 23 Rom serveres bedst pænt, på klipperne eller i din yndlingscocktail med mørk spiritus.
  NÆSE: Blød, sød start med aromaer af karamel, vanilje, kakao og butterscotch. Fortsat med sherry noter af karamelliserede ristede paranødder og ristede hasselnød, afrundet af karamel, banan og tørret ananas.
  SMAG: Kompleks, generøs og fyldig. Startende med en dybde af tørret frugt og abrikos, bygning til salte eg, muskatnød, læder og tobak med noter af kaffe og vanilje, afbalanceret med et krydret strejf af kanel og ingefær.
  FINISH: Indviklet med honning, butterscotch, krydret eg og tørret frugt.

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

No responses yet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Latest Comments