Schneider Weisse Aventinus Eisbock

  • Bryggeri: Schneider Weisse
  • Land: Tyskland
  • Øltype: Dobbelbock
  • Alc. %: 12,0
  • Smagt: 10. september 2022
  • Hvad siger bryggeriet om øllen:
    Til dagens belønning og de store øjeblikke ved pejsen: “My Aventinus” – den fyldige, mørke rubinfarvede fornøjelse hvid, intens og fuld af ild, varmende, afbalanceret og blød. Ældste hvededobbelbock i Bayern – siden 1907! Dens stærke krop i kombination med dens maltede aromatiske sødme giver ægte dyb nydelse – en genial kombination, perfekt drikkelig. Det passer også godt til solide retter, mørke stege og søde desserter.

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (1 votes, average: 3,00 out of 5)
Loading...

No responses yet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Latest Comments