Ding Dong

  • Bryggeri: Fuglsang
  • Land: Danmark
  • Øltype: Bock
  • Alc. %: 7,6
  • Smagt: 9. december 2022
  • Hvad siger bryggeriet om øllen:
    Fuglsangs gyldenbrune julebryg dufter fyldigt og krydret med en let antydning af frugt. Selvom Ding Dong er stærk, har den en overraskende lethed, og derfor egner den sig udmærket til juletidens pølseborde. Ding Dong lagres ved 0 °C i op til et år, hvilket giver smagen den karakteristiske kraft og fylde. Mørk karamelmalt og aromahumlens duft af frugt afrunder den helstøbte oplevelse af julebryg, der går klokkerent ind.

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (1 votes, average: 2,00 out of 5)
Loading...

No responses yet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Latest Comments