KB Juleøl

  • Bryggeri: Carlsberg
  • Land: Danmark
  • Øltype: Hvidtøl
  • Alc. %: 1,7
  • Smagt: 9. december 2022
  • Hvad siger bryggeriet om øllen:
    KB Juleøl er en mørk hvidtøl. Øllets mørke farve skyldes de store mængder pilsner, farve og karamelmalt, der bruges til brygning. Maltvarianterne giver også denne øl en karamel og ristet aroma. Smagen er sød, hvilket skyldes en kort gæringsproces, hvor kun en lille mængde sukker omdannes til alkohol, mens resten af sukkeret, sammen med sukkeret der tilsættes inden aftapning, tilføjer øllens sødme. Specialhumlen bidrager til en meget mild eftersmag.

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (1 votes, average: 3,00 out of 5)
Loading...

No responses yet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Latest Comments