Warsteiner Winter

 • Bryggeri: Warsteiner
 • Land: Tyskland
 • Øltype: Lager
 • Alc. %: 5,6
 • Smagt: 12. Januar 2024
 • Hvad siger bryggeriet om øllen:
  Når det bliver iskoldt udenfor og behageligt varmt indenfor, er det tid til Warsteiner Winter – julemandens fyraftensøl. Med sin ravfarvede glans og solide maltaromaer vækker denne julefestivaløl ægte forventning til den smukkeste tid på året.

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (1 votes, average: 3,00 out of 5)
Loading...

One response

 1. Warsteiners bud på en jule-/vinterøl er måske lidt atypisk i forhold til de mange danske juleøl på markedet, idet at det ‘bare’ er en lager og ikke en mørkere type.
  Men hvis den ‘bare’ er tænkt som en fyraftensøl (uanset om man er julemand eller ej) så er den egentlig en ganske fin øl.

  Den er helt klassisk lager i sit udtryk: klar, perlende, ravgylden med et tæt cremet, flødefarvet skum det blev stående længe.
  Duften var mild, med diskrete noter af frugt – visse tidligere medlemmer ville helt sikkert have kunnet spore citrus – men ikke jeg.

  Smagen udviklede sig i 3 tempi. Først mildt krydret, så let bitter for til sidst at slutte mildt krydret igen – dog uden at øllet havde nogen nævneværdig fylde – en ganske behagelig smag, men altså i den milde ende af skalaen.

  Som jeg startede med at skrive, er det egentlig en ganske fin øl, der ikke gør nogen fortræd men samtidigt heller ikke udfordre smagsløgene nævneværdigt.

  Jeg har givet den 3 stjerner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Latest Comments