Flæskesteg lavet med lige dele kærlighed og fløde er en gedigen klassiker, som ikke kun har sin besøgelsestid i julemånederne.
¨
Med en sovs, (som er kendetegnet ved, at den kan hænge ved gaflen, ellers er det sauce!), som yder kødet fylde og med gode kartofler kogt i rigeligt saltet vand har vi en ret, som slår benene væk under de fleste.
Jeg kunne godt have tænkt mig lidt sprødere svær, men det er en balancegang, ift. at kødet risikerer at blive for tørt.
Jeg giver flæskesteg med brun sovs og kartofler fire TGK logoer.
One response
Flæskesteg lavet med lige dele kærlighed og fløde er en gedigen klassiker, som ikke kun har sin besøgelsestid i julemånederne.
¨
Med en sovs, (som er kendetegnet ved, at den kan hænge ved gaflen, ellers er det sauce!), som yder kødet fylde og med gode kartofler kogt i rigeligt saltet vand har vi en ret, som slår benene væk under de fleste.
Jeg kunne godt have tænkt mig lidt sprødere svær, men det er en balancegang, ift. at kødet risikerer at blive for tørt.
Jeg giver flæskesteg med brun sovs og kartofler fire TGK logoer.