Flæskesteg med brun sovs og kartofler

Kok: Viper

Smagt: 12. Januar 2024

Karakter: 1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (1 votes, average: 4,00 out of 5)

Loading...

Ingredienser:

  • Kamsteg
  • Kartofler
  • Rødkål
  • Smør
  • Mælk
  • Mel
  • Kulør
  • Asier
  • Salt
  • Peber

Opskrift:

One response

  1. Flæskesteg lavet med lige dele kærlighed og fløde er en gedigen klassiker, som ikke kun har sin besøgelsestid i julemånederne.
    ¨
    Med en sovs, (som er kendetegnet ved, at den kan hænge ved gaflen, ellers er det sauce!), som yder kødet fylde og med gode kartofler kogt i rigeligt saltet vand har vi en ret, som slår benene væk under de fleste.

    Jeg kunne godt have tænkt mig lidt sprødere svær, men det er en balancegang, ift. at kødet risikerer at blive for tørt.

    Jeg giver flæskesteg med brun sovs og kartofler fire TGK logoer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Latest Comments