Skipperlabskovs

Kok: Viper

Smagt: 9. juni 2023

Karakter: 1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (1 votes, average: 5,00 out of 5)

Loading...

Ingredienser:

  • Oksekød i tern
  • Kartofler
  • Vand
  • Løg
  • Laurbærblade
  • Smør
  • Peberkorn
  • Salt
  • Rugbrød
  • Rødbeder

Opskrift:

  1. Brun kødet i en gryde
  2. Tilsæt vand så det dækker kødet, og tilsæt løg
  3. Tilsæt laurbærblade og peberkorn
  4. Bring i kog, og kog i ca. 1½ time
  5. Tilsæt kartofler, salt og peber og evt. lidt mere vand – så kartoflerne er dækkede.
  6. Lad retten koge ved svag varme og under låg i ca. 1 time.
  7. Tag låget af og lad skipperlabskovsen koge ved jævn varme i ca. ½ time – til kartoflerne begynder at koge ud.
  8. Tilsæt koldt smør og smag til

Serveres med rugbrød, smør og rødbeder.

One response

  1. Her har vi igen en undervurderet klassiker, som sagtens kan serveres til fine selskaber. Faktisk har Hendes Majestæt Dronning Margrethe nydt denne fine ret om bord på en af Søværnets fregatter under et besøg ombord og udtryk stor tilfredshed hermed.

    Retten nydes med en rustik blanding af let moste og udkogte kartofler, der sammen med det møre kød giver en hel suveræn smagsoplevelse.

    Jeg giver Skibberlabskovs fem TGK logoer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Latest Comments