Anarkist Weiss Dragon

  • Bryggeri: Theodor Schiøtz Brewing Co.
  • Land: Danmark
  • Øltype: Weissbier
  • Alc. %: 5,2
  • Smagt: 14. april 2023
  • Hvad siger bryggeriet om øllen:
    En weissbier der er inspireret af Østens mystik, hvor vi har valgt at tilsætte dragefrugt for at komplimentere vores valg af humle. Hos Anarkist er vi sjældent helt traditionelle, når vi udvikler øl. At tilføje frugt, der bakker op om de valgte humlers karakter, var noget vi startede med, da vi udviklede vores Bloody Weizen. Bloody Weizen blev derved en form for moderne hybrid mellem den traditionelle belgiske og den traditionelle tyske weissbier. Weiss Dragon lægger sig naturligt i forlængelse af vores Bloody Weizen. Humlesorterne i Weiss Dragon er udvalgt efter at have aroma, der tilnærmer sig det, som dragefrugt giver til øllet – dette vil kunne opleves som pære eller kiwi. Specielt den unikke Wakatu™ humle fra New Zealand vil løfte aromaprofilen i denne øl.

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (1 votes, average: 4,00 out of 5)
Loading...

No responses yet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Latest Comments